Став на опозиција

АЗДИСУВАЊЕ

СДСМ Мицкоски нема оправдување за аздисувањето и неработата на градоначалниците на ВМРО-ДМПНЕ Христијан Мицкоски со ...
Став на опозиција

МАЈТАП

Џевдет Хајредини, поранешен министер за финансии Фејсбук статус: Зошто г. Борел никој не го праша ...

Posts navigation