Став на опозиција

ЗАЕДНИЦА

Политичката партија Алтернатива, која неодамна излезе од владата и стана опозиција, повика да се почне ...
Став на опозиција

ПРОВОКАЦИИ

Стефан Андоновски, секретар за меѓународна соработка на ВМРО-ДПМНЕ „Јас ќе очекував огромниот број на Бугари ...
Став на опозиција

ПАНИКА

Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ „Она што е многу побитно е оваа средба и позадината ...
Став на опозиција

АСИМИЛАЦИЈА

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во гостување во емисијата „360 степени“ на Алсат-М Телевизија изјави ...
Став на опозиција

КОПИЈА

Добро е што Ковачевски се потрудил и ги изанализирал мерките кои Мицкоски утринава ги предложи ...
Став на опозиција

ПРИНЦИПИ

ВМРО-ДПМНЕ Арсовска разочара затоа што не испорачува резултати, ВМРО-ДПМНЕ докажа дека се бори за принципи, ...

Posts navigation