Сексуална азбука

Буква А

Ааах тој секс… Неверојатно колку многу се користи буквата А при сексуални односи, или повозвишено ...
Сексуална азбука

Буква Г

Грррр … Громогласна, Грлата, Грешна, Голем, Галантен, Геј, Големина – некому фрустрација, некому сатисфакција. Буква ...
Сексуална азбука

Буква Д

Дааааа, Дефинитивно плодна буква, особено кога се Дрндаме со жаргонизми Добиваме Дрски термини, Длабоки До ...
Сексуална азбука

Буква Ж

Ж-Жена Најраскошната буква во азбуката, наликува на круна, на жезол, на симетрија и статика, на ...
Сексуална азбука

Буква З

З-Задник! Задникот изби на врвот на топ-листата секс атрибути и така од задница стана предница ...
Сексуална азбука

Буква Ѕ

S-Sиркачи Буква S! Елегантна, налик на грациозен лебедов врат, ексклузивна и препознатлива како фонема само ...

Posts navigation