Став на власт

НЕСЕРИОЗНО

Неприфатлив, несериозен, нееверопски и неамерикански е предлогот за заедница на албански општини во Северна Македонија ...
Став на власт

РЕАКЦИЈА

МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ Министерството за надворешни работи уште еднаш остро реагираше со осуда за ...
Став на власт

НОВОГОДИШНО

Бујар Османи, министер за надворешни работи Состанокот во Тирана е новогодишна средба со цел размена ...
Став на власт

КОЧНИЦА

Напредокот кон ЕУ се сопнува од корупцијата на сите нивоа Република Северна Македонија има сериозен ...
Став на власт

НЕЛЕГАЛЕН

Градот Скопје уште во текот на вчерашниот ден, а веднаш по завршување на вонредната седница ...
Став на власт

ПРОВОКАЦИЈА

Премиерот Димитар Ковачевски и министерот за надворешни работи Бујар Османи вчера го осудија отворањето на ...
Став на власт

СРЕДБА

ДИМИТАР КОВАЧЕВСКИ, ПРЕМИЕР „Почитувани медиуми, почитувани граѓани. Денеска имавме средба со претседателот и со економскиот ...
Став на власт

МЕРКИ

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, на вонредната прес-конференција ги соопшти одлуките ...
Став на власт

ЗА СКОПЈЕ

Данела Арсовска, градоначалничка на Скопје Поради несоодветно работење, неиспорачување резултати и непочитување на насоките на ...

Posts navigation