Став на опозиција

ПРОМЕНИ

Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук: Срамота е да лажете дека сте исплатиле субвенции, а ...
Став на опозиција

САМОВОЛИЕ

ЛЕВИЦА: Реконструкцијата на Универзална сала многукратно најавувана од градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, која требаше ...
Став на опозиција

ПАРАДА

ВМРО-ДПМНЕ: Прославата за рамковниот договор наместо државна агенда, стана партиско политичка промоција Прославата за рамковниот ...
Став на опозиција

ПОТКУП

Заев зголемува плати селективно на администратици во 30 институции со што врши предизборен поткуп, а ...

Posts navigation