Став на опозиција

КРАДАТ

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО ДПМНЕ Во Струмица: Заев тука во Струмица го почна говорот ...
Став на опозиција

ПРЕДАВНИЧКИ

ЛЕВИЦА Зоран Заев потпиша уште еден предавнички договор, овојпат со самопрогласенатадржава „Косово“ РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ ...

Posts navigation