Став на опозиција

МАФИЈАШИ

Зоран Заев ја има заробено државата, судскиот систем, институциите и целиот општествен апарат. Власта функционира ...
Став на опозиција

ЛАЖАТ

Земјоделците очекуваа прес конференција на која власта ќе каже кога ќе бидат исплатени субвенциите и ...
Став на опозиција

МАФИЈА

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски и Заев овозможиле логистика на мафијаши и наркокартели, зошто досега за спорните пасоши ...

Posts navigation