Здравје

Стевановиќ: Следиме препораки и внимаваме на состојбата со мајмунските сипаници, нашиот систем е подготвен и има капацитет да се справи со заразна болест

Ги следиме препораките, внимаваме на состојбата, како во земјата, така и надвор. Апелираме до луѓето ...

Posts navigation