Без коментар

Водици 2023

Кристијан Нинески беше најсреќниот меѓу многубројните верници кои денеска на Богојавеление – Водици скокнаа во ...
Без коментар

МАРИУПОЛ

Објавена снимка од украинскиот град Мариупол после руските напади. I’ve been trying to avoid posting ...
Без коментар

АМСТЕРДАМ

Холандија ја зафати силно невреме во кое загинаа две лица. #eunice pic.twitter.com/eQD7LZqiIX — Paulette Mostart ...

Posts navigation