Без коментар

САРАЕВО

Сараево на денот кога беше четвртиот најзагаден град во светот.

А над смогот…

 

Можеби ќе ви се допадне

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Next Article:

0 %