Став на опозиција

ДЕН „Д“

Јаким Неделков, претседателот на Самостоен синдикат за образование, наука и култура – СОНК

Добро утро, добар ден почитувани колешки и колеги.

Денес е денот,,Д”, ден кога ја започнуваме синдикалната борба за остварување на својте социјални права, за себе, за семејството, за дејноста, за учениците и родителите, за општеството….. Да бидеме храбри како што сме, сплотени и единствени и да стасаме што побрзо до посакуваната цел.

,, Со ука, наука и култура заедно сме во секоја бура”.

Среќно!

Можеби ќе ви се допадне

Став на опозиција

УЦЕНА

ЛЕВИЦА Народот се мобилизира против бугаризацијата на Македонија – нема нов предлог! Францускиот предлог, којшто ...

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Next Article:

0 %