Без коментар

ВИТЕЗИТЕ ДОАЃААТ

Ако новиот BMW XM ве збунува со својот изглед, промотивното видео кое треба да ја разјасни приказната за создавањето на новиот модел М дополнително ја искомплицира работата.

Видеото трае помалку од две минути, а го прикажува XM во улога на витез кој го освојува замокот.

 

Можеби ќе ви се допадне

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Next Article:

0 %